Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Contact

Praktijkadres:
Elsstraat 33
6191 JW Beek
046 – 4373344 / 06 – 51 68 1965
info@backtwobalance.nl

Voor het maken van afspraken:

Onze assistente is aanwezig van maandag t/m vrijdag. U  kunt bellen voor een afspraak op;

Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 12:30 uur

Buiten deze uren kunnen wij tijdens een behandeling geen telefoon aannemen, spreek dan uw gegevens in of stuur een email of SMS bericht/Whatsapp-bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag:    08:30 – 17:00 uur
Dinsdag:      08:30 – 17:00 uur
Woensdag:  08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag:        08:30 –  17:00 uur
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:       Gesloten

Huisregels Praktijk Back2Balance

 1. Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 2. In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van de praktijk na elke behandeling gereinigd. In het kader van het milieu vragen wij uw medewerking om gebruik te maken van uw eigen badlaken(s). Deze kunt u meerdere keren voor uzelf gebruiken.
 3. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.
 4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden.
 5. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende masseur/therapeut de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.
 6. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een behandeling gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 7. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut, specialist, dient u voor aanvang van de behandeling mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 8. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 9. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 10. Praktijk Back2Balance behoudt zich het recht voor cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen.
 11. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn in wacht- en behandelruimtes.
 12. Roken in wacht- en behandelruimtes is niet toegestaan.
 13. Parkeren is toegestaan op de voor Praktijk Back2Balance gelegen parkeerplaatsen.
 14. Gemaakte afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u voor 100% doorberekend.
 15. Alleen therapeutische behandelingen komen,  afhankelijk van het door u gekozen zorgpakket, in aanmerking voor vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor het al of niet vergoeden van een behandeling door uw ziektekostenverzekeraar.

Privacyreglement Praktijk Back2Balance

Praktijk Back2Balance houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren een registratie bij van uw medische en persoonlijke gegevens. Om ervoor te zorgen dat er zorgvuldig met deze gegevens omgegaan wordt, zijn er bepaalde rechten en plichten aan verbonden.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Daarom zijn er verschillende regels vastgelegd in een privacyverklaring welke rekening houdt met de nieuwe wetgeving per 25 mei 2018. U kunt deze regels teruglezen in de privacyverklaring die op onze website staat!

Privacyreglement

Contact

Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Vult u alstublieft alle verplichte velden in.