Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Contact

Praktijkadres:
Elsstraat 33
6191 JW Beek
046 – 4373344 / 06 – 51 68 1965
info@backtwobalance.nl

      KVK nr 14087014/ BTW 156122509B01

Voor het maken van afspraken:

Onze assistentes zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag. U  kunt bellen voor een afspraak op;

Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 12:30 uur

Buiten deze uren kunnen wij tijdens een behandeling geen telefoon aannemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in of stuur een email of SMS bericht/Whatsapp-bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag:    08:30 – 17:00 uur
Dinsdag:      08:30 – 17:00 uur & 18:30 – 20:00
Woensdag:  08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag:        08:30 –  17:00 uur
Zaterdag:     Gesloten
Zondag:       Gesloten

Huisregels Praktijk Back2Balance

 1. Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 2. In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van de praktijk na elke behandeling gereinigd. In het kader van het milieu vragen wij uw medewerking om gebruik te maken van uw eigen badlaken(s). Deze kunt u meerdere keren voor uzelf gebruiken.
 3. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Back2Balance voert een kwaliteitsmanagementsysteem (WTZa) mbt bijzondere persoonsgegevens.
 4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden.
 5. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende therapeut de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.
 6. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een behandeling gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 7. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut, specialist, dient u voor aanvang van de behandeling mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 8. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 9. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 10. Praktijk Back2Balance behoudt zich het recht voor cliënten te weigeren indien dezen onder invloed zijn van alcohol/geestverruimende middelen.
 11. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn in wacht- en behandelruimtes.
 12. Roken in wacht- en behandelruimtes is niet toegestaan.
 13. Parkeren is toegestaan op de voor Praktijk Back2Balance gelegen parkeerplaatsen met parkeerschijf
 14. Gemaakte afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u voor 100% doorberekend.
 15. Alleen therapeutische behandelingen komen,  afhankelijk van het door u gekozen zorgpakket, in aanmerking voor vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar. Praktijk Back2Balance is niet verantwoordelijk voor het al of niet vergoeden van een behandeling door uw ziektekostenverzekeraar.

Privacyreglement Praktijk Back2Balance

Download Privacy Verklaring

Contact

Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Vult u alstublieft alle verplichte velden in.