Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Nieuws & Sluitingsdata

Wegens de lockdown zijn wij gesloten tot 9 februari 2021 !!

Corona Nieuws!

We zijn alweer een aantal weken druk bezig in onze praktijk.  Met de nodige voorzorgsmaatregelen om u maar ook ons zelf te beschermen tegen besmetting met het coronavirus kunnen we inmiddels stellen dat dit fijn en voorspoedig verloopt. Welke maatregelen wij hanteren leest u in dit document. We vragen u  om dit aandachtig door te lezen voordat u naar onze praktijk komt en de regels strikt na te leven. Dit voor uw eigen maar ook voor onze veiligheid! Hou er rekening mee dat we door de maatregelen beperkter zijn in het plannen van afspraken en de agenda dus snel vol loopt. Heeft u klachten, wacht dan niet te lang met bellen om te voorkomen dat u langer dan nodig rondloopt hiermee! Stay Safe en tot snel.

Meer weten over het Corona virus? Check dan de website van het RIVM: https://www.rivm.nl

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2Balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie oftewel EPTe. Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door ontstekingen in pezen of spieren. Hoe EPTe werkt en voor wie het bedoeld is leest u hier

Extra openingsuren Back2Balance:

Back2Balance is één zaterdag per maand geopend, de eerste zaterdag van de maand.

Bekkenproblematiek:

  • In 2019 heeft Roger met succes een expert course bekkenproblematiek gevolgd. Dit betekent dat u nu ook terecht kunt bij Back2Balance voor klachten van bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. Bekkenbodemfysiotherapeut Marianne Smeets ondersteunt deze behandelingen.