Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Nieuws & Sluitingsdata

Corona Nieuws! 

Naar aanleiding van het Coronavirus hebben wij ervoor gekozen om Back2Balance tijdelijk te sluiten. Deze keus is niet gemakkelijk geweest omdat we ook beseffen dat hierdoor patiënten gedupeerd zijn en zorg ontnomen wordt. Echter onze keus is gebaseerd op gezond verstand en voorkoming van besmetting wederzijds tussen patiënt en therapeut. We hopen op uw begrip en zodra de omstandigheden voor eenieder veilig zijn gaan we onmiddellijk aan de slag.

Meer weten over het Corona virus? Check dan de website van het RIVM: https://www.rivm.nl

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2Balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie oftewel EPTe. Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door ontstekingen in pezen of spieren. Hoe EPTe werkt en voor wie het bedoeld is leest u hier

Extra openingsuren Back2Balance:

 • Back2Balance is één zaterdag per maand geopend.
  In 2020 is dat op;

  – 7 maart
  – 4 april
  – 2 mei
  – 6 juni
  – 4 juli
  – 5 september
  – 3 oktober

  Bekkenproblematiek:

 • In 2019 heeft Roger met succes een expert course bekkenproblematiek gevolgd. Dit betekent dat u nu ook terecht kunt bij Back2Balance voor klachten van bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. Bekkenbodemfysiotherapeut Marianne Smeets ondersteunt deze behandelingen.