Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Back2Balance Nieuws

Corona Nieuws!

Na de 2e lockdown zijn we alweer een aantal weken druk bezig in onze praktijk. Met de nodige voorzorgsmaatregelen om u maar ook ons zelf te beschermen tegen besmetting met het coronavirus kunnen we inmiddels stellen dat dit fijn en soepel verloopt. Welke maatregelen wij hanteren leest u in dit document. We vragen u om dit aandachtig door te lezen voordat u naar onze praktijk komt en de regels strikt na te leven. Dit voor uw eigen maar ook voor onze veiligheid! Houd er rekening mee dat we door de maatregelen beperkter zijn in het plannen van afspraken en de agenda dus snel vol loopt. Heeft u pijnklachten, wacht dan niet te lang met bellen om te voorkomen dat u langer dan nodig rondloopt hiermee! Stay Safe en tot snel.

Meer weten over het Corona virus? Check dan de website van het RIVM: https://www.rivm.nl

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2Balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie oftewel EPTe. Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door ontstekingen in pezen of spieren. Hoe EPTe werkt en voor wie het bedoeld is leest u hier .

Shockwave therapie bij Back2Balance

Roger heeft onlangs de cursus Extracorperal ShockWave Therapie (ESWT) gevolgd waardoor wij nu ook staat zijn om deze behandeling binnen Back2Balance uit te voeren. Wat is ShockWave?? Zie hiervoor het kopje klachten en behandelingen.

Extra openingsuren Back2Balance:

Back2Balance is één zaterdag per maand in de ochtenduren geopend, te weten de eerste zaterdag van de maand. Ook is het mogelijk op dinsdag en/of woensdagavond een afspraak te plannen.

Bekkenproblematiek:

  • In 2019 heeft Roger met succes de expert course bekkenproblematiek gevolgd. Dit betekent dat u nu ook terecht kunt bij Back2Balance voor klachten van bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. Bekkenbodemfysiotherapeut Marianne Smeets ondersteunt deze behandelingen.