Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Back2Balance Nieuws

 

 

 

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2Balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie oftewel EPTe. Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door overbelasting in pezen of spieren. Hoe EPTe werkt en voor wie het bedoeld is leest u hier .

Shockwave therapie bij Back2Balance

Extracorperal ShockWave Therapie (ESWT) is een behandelvorm die als aanvulling op TriggerpointtherapiBack2Balance wordt geboden. Wat is ShockWave en voor welke klachten in te zetten?? Zie hiervoor het kopje klachten en behandelingen.

Bekkenproblematiek:

  • In 2019 heeft Roger met succes de expert course bekkenproblematiek gevolgd. Dit betekent dat u nu ook terecht kunt bij Back2Balance voor klachten van bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. 

Oefenzaal B2B

Sinds kort kunt u bij ons onder begeleiding gericht oefenen op professionele apparatuur.

Nieuw is flywheeltraining; deze trainingsmethode is bijzonder effectief om te herstellen na spier/peesblessures en om spiervermogen te trainen.

Heeft u één van deze klachten: spier- of peesblessure, lage rugklachten, knieklachten, instabiele enkel, instabiele schouder of instabiele heup dan is dit een veilige manier om de hele keten van spieren te trainen.