Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Nieuws & Sluitingsdata

Corona Nieuws! 

Verheugd kunnen ook wij mededelen dat we weer aan de slag mogen. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen om u maar ook ons zelf te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Welke deze maatregelen zijn leest u in dit document. We vragen u dan ook om dit aandachtig door te lezen voordat u naar onze praktijk komt en de regels strikt na te leven. Dit voor uw eigen maar ook voor onze veiligheid!
Stay Safe en tot snel.

Meer weten over het Corona virus? Check dan de website van het RIVM: https://www.rivm.nl

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2Balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie oftewel EPTe. Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door ontstekingen in pezen of spieren. Hoe EPTe werkt en voor wie het bedoeld is leest u hier

Extra openingsuren Back2Balance:

 • Back2Balance is één zaterdag per maand geopend.
  In 2020 is dat op;

  -6 juni
  – 4 juli
  – 5 september
  – 3 oktober

  Bekkenproblematiek:

 • In 2019 heeft Roger met succes een expert course bekkenproblematiek gevolgd. Dit betekent dat u nu ook terecht kunt bij Back2Balance voor klachten van bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. Bekkenbodemfysiotherapeut Marianne Smeets ondersteunt deze behandelingen.