Back2Balance

THERAPEUTISCHE PRAKTIJK

Nieuws & Sluitingsdata

Nieuws! 

Percutane Electrolyse Therapie ( EPTe)

Om chronische klachten nog doeltreffender te kunnen behandelen is het nu mogelijk om bij Back2balance gebruik te maken van Percutane Electrolyse Therapie (EPTe). Een effectieve en laagdrempelige methode bij langdurige pijnklachten veroorzaakt door ontstekingen in pezen of spieren.

Extra openingsuren Back2balance:

 • Back2balance is één zaterdag per maand geopend. De komende zaterdagen die Back2balance geopend is:
  – 7 december
  – 4 januari
  – 1 februari
  – 7 maart
  – 4 april
  – 2 mei
  – 6 juni
  – 4 juli
  – 5 september
  -3 oktober

  Mobiliteit: 

 • Back2balance is bezig met een project voor de verbetering van de thoracale mobiliteit. Dit wil zeggen het verbeteren van de beweerbaarheid van de rug. Back2balance begeleidt hierbij een kleine groep mensen door middel van verschillende oefeningen om rugklachten te verminderen of te voorkomen en ze zijn al goed op weg!

  Vanaf september gaat Back2balance beginnen met een tweede groep deelnemers voor een project van verbetering van de thoracale mobiliteit. Interesse in het project? Vraag meer informatie bij Roger!

 • Roger gaat in mei beginnen met een expert course bekkenproblematiek. Vanaf eind mei kunt u bij Back2balance ook terecht voor klachten van bekkenbodemspieren, de buikspieren, rugspieren, gluteale spieren en adductoren. Bekkenbodemfysiotherapeut Marianne Smeets ondersteunt de behandelingen hierbij.